Hervormde gemeente IJsselstein

Bijbelkring "De Rank"
Locatie: Jan en Nettie Oskam

Dagtekst

Zondagsmorgens, circa eens in de veertien dagen, is er zondagsschool voor kinderen van 4 t/m 7 jaar in 't Kruispunt. Vanuit de kerkdienst gaan, voor het zingen voor de preek, de leiding met de kinderen van deze leeftijd, naar 't Kruispunt. We oefenen daar de voorzang-psalm van de komende week, zingen samen bekende liedjes en luisteren naar een bijbel verhaal. Daarna besteden we aandacht aan de verwerking van dit verhaal d.m.v. een knutselwerkje of kleurplaat. Wanneer er een viering in de kerk aanstaande is oefenen we samen de liedjes die daar gezongen worden. Na de dienst kunnen ouders hun kinderen bij 't Kruispunt weer ophalen. Op de andere zondagochtenden gaan de kinderen van deze leeftijd weer mee naar de kerk.