In onze regio verschijnt elke week het kerkblad "De Bazuin". In de zomer verschijnt het blad drie tot vier maal om de veertien dagen. Met Kerst, Pasen en Pinksteren geven we een dubbelnummer uit, dat eveneens voor veertien dagen geldt. In de maand september t.g.v. de opening van het winterwerk komt eveneens een dubbelnummer uit.

Het blad "De Bazuin" is een uitgave van tien gemeenten in de Lopikerwaard onder de redactie van de predikanten of, bij hun afwezigheid, van de scriba. Berichten (kopij) uit de gemeente dient men bij bovengenoemden in te leveren. Dominee J. de Wit is eindredacteur. Hij draagt zorg voor de concertagenda en algemene berichtgeving. Het blad wordt gedrukt te Maassluis. De afwerker van het kerkblad is de heer Van de Heerik, tel. 0183-509448. Wijzigingen wat betreft opzegging i.v.m. overlijden en verhuizen of meldingen aangaande de bezorging behoort men hem te melden.

Voor klachten over bezorging en voor advertenties: Uitgeverij VDH, Hooftlanden 31, 4251 BE Werkendam, tel. 0183-509448, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor abonnementen/ financiële administratie Stichting Bazuin
p/a  Oudeslootseweg 3