Met de GZB-pinkstercampagne “Houd het vuur brandend” worden we uitgenodigd om met de wereldkerk met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven. Zó nodig in deze tijd.

Ook onze gemeente doet mee!pinkstervuur

Zaterdag 15 mei:
13.30—16.00 Youth On Fire
Een challenge voor kinderen van 6 t/m 11 jaar en tieners van 12 t/m 15 jaar.  Voer in 2 uur tijd zoveel mogelijk opdrachten uit! Prijsuitreiking ’s avonds digitaal.
Aanmelden bij Alex (0622069608) of Lia Anker (0622614266)

19.15—19.45 digitaal concert Marcel Zimmer
Een digitaal concert van Marcel Zimmer + prijsuitreiking Youth On Fire.

20.00—21.30 Online event: Reis door de wereldkerk. (Klik hier om je op te geven.)
Reis mee naar allerlei zendingslanden en laat je inspireren door verhalen die laten zien hoe God wereldwijd werkt. Ook kun je genieten van muziek van Elise Mannah en Lukas Kramer.

Fietspuzzeltocht:
Fiets het vuur uit je sloffen voor Willem Henri en Ditteke den Hartog.
Geef je vóór zondag 16 mei op voor de fietspuzzeltocht en ontvang een fietsroute door onze mooie omgeving en een Goody bag met versnaperingen voor onderweg. Deze fietstocht kan op elke mooie avond of dag gereden worden. De opbrengst komt ten goede aan onze zendingswerkers Willem Henri en Ditteke.
Aanmeldkosten: 5 euro p.p. met een maximum van 20 euro per gezin.
Aanmelden bij Alex: alexverlaan1@gmail.com of Netty nettyenrene@gmail.com . NAW gegevens voor de bezorging doorgeven.
Betaling bij ontvangst Goody bag.

Kleurwedstrijd:
De kinderen van de zondagsschool en Regenboog ontvangen een kleurplaat om mee te doen aan de kleurwedstrijd van de GZB.

Vurige boeketten
De kinderen van de Regenboog en Spirit komen met een lijst langs de deur om vurige boeketten Gerbera’s te verkopen. Per Pinksterboeket is 5 euro bestemd voor Willem Henri en Ditteke. Zijn ze bij u niet langs geweest? Geef dan vóór 10 mei uw bestelling door aan Lia Anker. (0622614266)

Woensdag 19 mei
Bidden en Bijbellezen met de wereldkerk. Hoe brandt het vuur in ons leven en hoe geven we dat door?
Op woensdagavond 19 mei nodigt de GZB u uit voor een online gebedsbijeenkomst met enkele gasten uit de wereldkerk. (link volgt).

Zondag 23 mei
Wees vurig van geest.
Overal in Nederland vieren we Pinksteren. Zondag is er een themadienst vanuit Romeinen 12. Lees dit hoofdstuk thuis alvast eens.

Maandag 24 mei
Houd het vuur brandend
Een jongerendienst met als thema ‘Houd het vuur brandend’, met medewerking van Marcel vd Poel.