De Koning komt!
Op 25 december is het weer zo ver, eerste kerstdag. Op deze speciale dag mogen we genieten van samen zijn met familie en vrienden onder het genot van een lekkere maaltijd, maar waar draait het eigenlijk écht om met kerst? Op 24 december is er een dienst in de hervormde kerk waarin het verhaal van een koning wordt verteld die op kerstnacht werd geboren. Een koning die al lang verwacht werd en die een hele mooie boodschap met zich meebrengt. Deze boodschap is voor iedereen, kom jij ook? De dienst zal plaatsvinden om 21:30 uur in de Hervormde Kerk in IJsselstein, Kronenburgplantsoen 2. Ook het koor Hatikwa uit Nieuwegein zal erbij zijn om tijdens de dienst te zingen. Iedereen is welkom, breng gerust een kennis mee.