volkskerstzang20181211

Ook dit jaar is er weer een volkskerstzang in IJsselstein. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 11 december en vindt plaats in de Oude Nicolaaskerk, Kronenburgplantsoen 2. Aanvang 19.30 uur. De volkskerstzang wordt georganiseerd door het Interkerkelijk Overleg het IKO. Hierin werken samen Gereformeerde kerk vrijgemaakt, Hervormde Gemeente IJsselstein, Parochie Heilige Drie-eenheid en Protestantse Gemeente IJsselstein.
Medewerking aan het programma verlenen: Ds. Peter van der Schans, Wethouder A.M.P.M. van der Lugt, Thea van der Waard, Gerrit Christiaan de Gier "Stads organist", René Verwer organist en dirigent, de koren Cantate Domino en Rouw en Trouwkoor, zangstudio Gera van Heezik-Douw met zang van, Marianne Cattenstaart, Magda Jasperse, Kyra Keybets, Annemarie van de Lagemaat, Dori Rosielle,Yvonne Vlugt en Gerrie de With, Elice de Gier piano en Nico Beekman voorzitter IKO.
Ook dit jaar hebben we weer een mooie invulling van het programma. Het thema is "O kom, o kom, Emmanuël". Wij nodigen u van harte uit om deze volkskerstzang bij te wonen en met ons mooie kerstliederen te zingen. Noteert u alvast de datum?